EU-ALAPOK

Azt hallottuk, hogy új fűtési rendszert szeretne vásárolni vállalkozása, cége vagy közössége számára. Bizonyára Ön is látta az új trendeket a fejlett fűtési rendszerek területén a szén-dioxid-semleges technológia terén, különös tekintettel a fatüzelésű erőművekre. Kapott már árajánlatot, de annak elemzése után a beszerzési költség kicsit meghaladja a rájuk szabott keretet? Ne add fel, és gyere, és teljesítsd az álmaidat. Minden szükséges dokumentumban segítünk!

 

Most lehetőség nyílik a biomasszából történő hőenergia-termelést támogató beruházások elindítására. Ha már ismeri ezt a kifejezést vagy sem, most elmagyarázzuk, mit jelent:
A biomassza a 2009/28/EK irányelv 2. cikkének e) pontja értelmében a megújuló energiaforrásokból előállított energia felhasználásának előmozdításáról, a biológiai eredetű hulladékok és maradványok biológiailag lebomló frakcióját jelenti a mezőgazdaságban, az erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó iparágakban.

 

Legyen Ön egy területi közigazgatási egység, egy közösségközi fejlesztési társulás vagy egy cég tagja, jogosult az ilyen rendszer beszerzéséhez szükséges európai forrásokhoz hozzájutni.

Érdekelne, mi a projekt minimális és maximális értéke, valamint a társfinanszírozás mértéke? Íme a válasz: Az elszámolható költségek maximális összege 98% (85% ERFA + 13% állami költségvetés). Ennél az értéknél a kedvezményezett minimális hozzájárulása 2%. Hozzáférés 500.000 euróig a termálrendszer felújítására!

 


Vegye igénybe szolgáltatásainkat bizalommal!

 

hu_HUHU