A megújuló energiával történő fűtés előnyei

Maximális gazdaságosság vállalkozása számára

economie

Ha folyamatosan spórolni szeretne a fűtési költségeken, érdemes megújuló forrásokkal történő fűtésben gondolkodnia. A faapríték ára stabil és nagymértékben független a világpiaci olaj- és gázipari áraktól.

Közvetlenül az Ön otthonában!

growing trees

Az európai erdők folyamatos növekedésével nő a fűtésre rendelkezésre álló faapríték mennyisége. Évente a fa tömege regenerálódik, és fedezi a piac igényeit. Exkluzív szolgáltatásaink egyike a faforgács szállítása közvetlenül az ügyfél házához.

Védjük a természetet

Protejarea climei topenergy

A megújuló erőforrásokkal történő fűtés semleges a széndioxid kibocsátás szempontjából. Ez azt jelenti, hogy ha égésről van szó, akkor a légkörbe kerülő szén mennyisége megegyezik azzal, amit a fa növekedése során elnyelt. A faaprítás éghajlatunk védelmét jelenti.

Egy lépés a jövő felé

A TopEnergy által forgalmazott hőrendszerek teljesítménye és kényelme az Ön által keresett bármilyen típusú megoldáshoz szükséges. Alkalmazhatóak mind az új építésekhez, mind a régi, modernizációs folyamatokon átesett épületekhez.

Hírek és újdonságok

1 2 11 12

           

TOP ENERGY – Partener KWB

TOP ENERGY – Biomassza energia

A Top Energy az „Ausztriában készült” prémium termékek teljes skáláját kínálja, kiváló minőségű, a legmagasabb szinten. Az általunk forgalmazott fűtési rendszereket világszerte a leggazdaságosabb és legmegbízhatóbb, legalacsonyabb energiafogyasztású rendszerekként ismerik el, amelyekért Energy Genie és Energy Globe díjakat nyertek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Médiapartnerek

hu_HUHU