Despre Noi

    Top Energy – Putere si caldura din biomasa – ofera solutii si produse pentru economisirea costurilor anuale de incalzire.

 

    Calitate austriaca la cel mai inalt nivel!

Cresterea confortului in utilizarea sistemelor termice oferite de TopEnergy este prioriatea noastra , de acea Brandurile introduse de noi au fost atent selectate pentru a-ti oferi : costuri mici de intretinere , calitate , confort si o stransa legatura cu natura.

Indiferent dacă sunt case unifamiliale sau multifamiliare, agricultură și silvicultură, comerț sau industrie hotelieră – Top Energy are soluția potrivită de încălzire pentru orice utilizare. Cu sistemele potrivite, camera dvs. tehnica devine un centru de energie.

Instalarea si verificarea anuala nu mai sunt o grija pentru tine, deoarece TopEnergy iti ofera :

         Consultanta in alegerea produsului potrivit                 


                                                                Livrarea instalatiei la domiciliu                                                                    

                                              Montajul sistemului termic                                                   

                     

Livrarea tocaturii de lemn direct la domiciliu 

                     

Mentenanta anuala a sistemului termic 

                 

Garantie 10 ani si post-garantie

                 

Peste 25 de ani durata de viata

                       

Parteneriatul și aprecierea sunt, prin urmare, un semn al culturii noastre Corporative . Deoarece suntem convinsi ca legatura dintre om si
natura este cel mai important avantaj al viitorului nostru. Această încredere ne oferă ocazia ca o companie să nu contribuie numai la o  contribuție economică și ecologică, ci și să trăim responsabilitatea socială.

De ce KWB?

KWB Kraft ( Putere ) Warme ( Caldura ) Biomasse ( Biomasa ), a fost infiintata in 1994 de un profesor universitar, care a traversat prin inflatia combustibililor fosili din 1977. De atunci a inceput sa studieze si sa proiecteze un sistem revolutionar care sa functioneze automat cu un combustibil regenerabil: BIOMASA! Acesta a fost primul care a introdus tocatura de lemn intr-un sistem complet automatizat de incalzire.

 

ro_RORO_RO