Sisteme termice modulare https://www.topenergy.ro

Sistemele termice modulare se integreaza perfect in orice spatiu pe care il aveti dumneavoastra.

Indiferent daca aveti camera tehnica deja construita,sau urmeaza sa faceti acest lucru, sistemele noastre termice, se moduleaza perfect dupa orice dorinta a dvs de instalare.

Nu conteaza ca aveti camera construita la subsol sau la nivelul parterului,pt ca oriunde doriti, sistemele noastre corespund cerintelor dvs.

În sistemele complet automatizate tocatura de lemn este adusa la fața locului de camioanele de livrare și este golit într-un buncar de depozitare.

Un sistem de transportare duce apoi tocatura din buncarul de depozitare la centrala la o anumită rată de gestionare. Această rată este gestionată de comenzile panoului de comanda și de o fotocelula care măsoară încărcătura de combustibil pe care o aduce transportorul. Sistemul pornește și se oprește automat pentru a menține arderea și temperatura în centrala.

Sistemele complect automatizate oferă o mare ușurință în funcționarea lor. Acestea necesită doar operarea sistemului digital oferind în același timp soluții complecte și eficiente din punct de vedere al costurilor.

Diversele tipuri de buncar pt aceste sisteme, pot fi integrate la subsol, parter sau un nivel superior al acestuia. Incarcarea buncarului cu materie prima se poate face manual sau automatizat ( sisteme de alimentare cu snec sau prin exhaustare) .

Indiferent daca aveti un utilaj agricol sau o remorca basculabila, incarcarea se va face la fel de simplu. Nu veti mai avea nici o grija de acum inainte.

In functie de modelul ales de dvs, centralele noastre pot fi echipate cu un buncar atasat lateral, snec de distanta  sau cu un sistem de exhaustare prin tubulatura.

Indiferent ca aveti o locuinta, o cladire comerciala sau va ocupati de agricultura, avem sistem pt dvs. In functie de sistemul ales, noi va oferim solutia potrivita in vederea celui mai adecvat accesoriu pt locatia dvs.

www.topenergy.ro