Seller

Clienții întreabă, profesioniștii cunosc: la noi găsești tot ce ai nevoie pentru a le oferi clienților Solutia potrivita a sistemului de incalzire .
TopEnergy evolueaza zi de zi , iar prin aceasta evolutie iti pune la dispozitie sansa ca TU sa devii Seller pentru produsele si solutiile oferite de noi pe piata din Romania .

Totul este foarte simplu si este impartit in 3 etape :
– Ne cunoastem
– Te informam
– Suntem alaturi de tine in abordarea clientilor si iti oferim suport tehnic

Detii experienta in domeniul instalatiilor? Detii un portofoliu de clienti pentru acest segment ? Cunosti producatori , businessuri , depozite, etc. care se confrunta cu costuri mari la incalzire ? Noi, impreuna cu tine le vom oferi solutia , o solutie care o poti intelege privind acest video :
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=d9F9t2blAlo&w=560&h=315]

Nu pierde sansa de a face venit chiar si de acasa ! Devino Seller in activitatea noastra si vei putea munci doar o ora pe zi . DA , chiar o ora ! De ce o ora ? Deoarece intr-o ora , ai timp pentru a discuta cu minim 5 clienti din portofoliul tau iar dupa discutie vei trimite un email de prezentare catre ei ( acest email il vei primi de la noi , nu trebuie sa muncesti pentru al crea , trebuie doar adaptat)  .

Imagineaza-ti ca intr-o saptamana , in 5 ore de munca , poti contacta 25 de clienti , care intr-o luna vor fi 100, din care sigur 1 va fi interesat de aceste produse. Comisionul dupa o vanzare este mai mare decat venitul tau pe 3 luni ca si munca intr-o companie in care ai avea un salariu mediu.

    Hai să începem

    ro_RORO_RO