Eladó

A vevők kérdeznek, a szakemberek tudják: nálunk mindent megtalál, amire szüksége van ahhoz, hogy a megfelelő megoldást kínálhassa vásárlóinak a fűtési rendszerhez.
A TopEnergy napról napra fejlődik, és ezen a fejlődésen keresztül lehetőséget kínál arra, hogy Ön az általunk kínált termékek és megoldások eladója legyen a román piacon.

Minden nagyon egyszerű, és 3 szakaszra oszlik:
– Ismerjük egymást
– Értesítjük
– Önnel állunk az ügyfelek megközelítésében, és technikai támogatást kínálunk

Van tapasztalatod a telepítések terén? Van ügyfélportfóliója ehhez a szegmenshez? Ismersz gyártókat, üzleteket, raktárakat stb. magas fűtési költségekkel kell szembenéznie? Mi Önökkel együtt kínáljuk nekik a megoldást, egy olyan megoldást, amelyet a videó kapcsán megérthet:
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=d9F9t2blAlo&w=560&h=315]

Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy akár otthonról is pénzt keressen! Legyen Eladó tevékenységünkben, és napi egy órát fog tudni dolgozni. IGEN, csak egy óra! Miért egy óra? Mert egy óra múlva legalább 5 ügyféllel van időd beszélni a portfóliódból, és a megbeszélés után prezentációs e-mailt küldesz nekik (ezt az e-mailt kapod tőlünk, nem kell dolgoznia a létrehozásához, csak alkalmazkodnod kell).

Képzeld el, hogy egy hét alatt, 5 óra munka alatt 25 ügyféllel lehet kapcsolatba lépni, ami egy hónap múlva már 100 lesz, akik közül 1 biztosan érdeklődni fog ezek iránt a termékek iránt. Az eladás utáni jutalék magasabb, mint a 3 hónapos bevételed, mintha egy olyan cégnél dolgoznál, ahol átlagos fizetésed lenne.

    Lássunk neki!

    hu_HUHU