Fonduri UE

Am auzit ca iti doresti achizitionarea unui sistem de incalzire nou pentru afacerea, compania sau comunitatea ta. Cu siguranta ai vazut noile tendinte in domeniul sistemelor de incalzire avansate din punct de vedere al tehnologiei cu emisii neutre de carbon, mai ales centralele cu autoalimentare pe tocatura de lemn. Ai primit deja si o oferta de pret, dar dupa ce ai analizat-o, costul achizitiei iti este putin peste bugetul alocat? Nu te da batut si vino sa iti indeplinesti visul. Noi te vom ajuta cu toate actele necesare!

 

Acum exista posibilitatea de a fi lansata sprijinirea investitiilor in capacitatea de producere a energiei termice din biomasa. Fiind deja familiarizat cu acest termen sau nu, iti explicam acum ce inseamna:
Biomasa, in conformitate cu prevederile articolului 2, litera e) din Directiva 2009/28/CE privind promovarea utilizarii energiei din surse regenerabile inseamna fractiunea biodegradabila a deseurilor si reziduurilor de origine biologica din agricultura, silvicultura si industriilor conexe.

 

Fie ca faci parte dintr-o unitate administrativ teritoriala, o asociatie de dezvoltare intercomunitara sau o societate, ai dreptul de a accesa fondurile europene necesare achizitionarii unui asemenea sistem.

Te intrebi acum care este valoarea minima si maxima a proiectului respectiv rata de cofinantare? Iata raspunsul: Valoarea maxima a finantarii acordate pentru costurile eligibile este de 98% (85% FEDR+13% buget de stat). La aceasta valoare, contributia minima a beneficiarului este de 2%. Acceseaza pana la 500.000 de euro pentru reabilitarea sistemului termic!

 


Apeleaza cu incredere la serviciile noastre!

 

ro_RORO_RO